Zo zien wij dat

Als volmachtbedrijf zijn we een volledig zelfstandig bedrijf. Maar als u OBM Financieel Adviesgroep B.V. of OBM Assurantiën B.V. kent, herkent u onze bloedgroep. Ook wij zien méér in bedrijven dankzij onze branchekennis. Ook wij geloven niet in standaardproducten. Ook wij zien schadeverzekeringen als het sluitstuk van risicomanagement en niet als de basis. Eerst voorkomen, dan verzekeren.

risico’s in specifieke branches (zoals bouw, transport, handel en industrie, semi-overheid, zzp’ers en particulieren) inspireren ons. We begrijpen waarin uw sector en uw situatie anders is en vertalen dat naar verzekeringen op maat.

In die volgorde. Waarom zou u proberen uw risico’s te dekken met standaardproducten als er maatwerk mogelijk is? Het vraagt meer dan gemiddelde kennis van uw branche om een maatwerkproduct te ontwikkelen. Die kennis hebben we in huis. Als gevolmachtigd agent kunnen wij alle clausules en polisvoorwaarden aanpassen aan uw behoeften. Uw intermediair laat u graag zien waarom dat belangrijk én voordelig is voor u.

Wij vinden het belangrijk dat de klant duidelijke informatie krijgt

Tel: 072 - 527 2620 | Mail: info@obmassuradeuren.nl

OBM Assuradeuren B.V. | Postbus 1111 | 1810 KC Alkmaar